Voordelen

Interesse / vragen?

Rijwoning,

 Rijwoning Hofwoningen, type P1 Rijwoning Hofwoningen, type P1 Rijwoning Hofwoningen, type P1

Algemene informatie

Project:
Aanbieder: Bouwfonds
Bouwnummer: 131
Plaats: Amersfoort
Buurt: De Laak
Soort woning: Rijwoning
Type woning: Hofwoningen, type P1
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 90 m2
Kaveloppervlak: 94 m2
Inhoud: 0 m3
Status: Verkocht

Kaart

Makelaarinformatie

Naam: Makelaardij Hendriks B.V.
Adres: Leusderweg 93-95
Plaats: Amersfoort
Telefoon: 033-4655579
Fax: 033-4653525
Website: www.hendriks.nl

Informatie

Kanaal De Laak is een grens tussen de provincies Utrecht en Gelderland. De Laak heeft zijn naam gegeven aan de nieuwbouwwijk 'De Laak' in Vathorst, waar het water een belangrijke rol speelt. De wijk wordt door kanaal de Laak met de Randmeren verbonden en is daarom ontworpen als een moderne Zuiderzeestad.

Starterslening mogelijk bij deze woningen!
Met de starterslening is het mogelijk om tot € 25.000 renteloos te lenen. Laat u informeren over de mogelijkheden en vraag naar de voorwaarden van de starterslening.

Tweelaagse Hofwoningen, type P
 • Uniek gelegen in een rustig woongebied
 • Uitbreidingsmogelijkheden zoals uitbouw begane grond en dakopbouw
 • Opgesteld in kleine blokjes met verspringingen, geeft het een speels en gevarieerd beeld
 • Tuingerichte woonkamer
 • Een aantal woningen beschikt over een voortuin
 • 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping
 • Parkeerplaats op eigen terrein of toegewezen op het binnenhof
 • Woonoppervlakte vanaf circa 90 m2
 • Optioneel een 3e verdieping mogelijk met extra slaapkamers en een dakterras.
 
» Lees meer

Prijs

€ 185.800,-
Prijzen Vrij Op Naam inclusief BTW. Aan de prijzen, genoemde oppervlakten en het energielabel kunnen geen rechten worden verleend.

Project informatie

Vathorst De Laak
Kanaal De Laak is een grens tussen de provincies Utrecht en Gelderland. De Laak heeft zijn naam gegeven aan de nieuwbouwwijk 'De Laak' in Vathorst, waar het water een belangrijke rol speelt. De wijk wordt door kanaal de Laak met de Randmeren verbonden en is daarom ontworpen als een moderne Zuiderzeestad. Vertakkingen van het kanaal vormen bevaarbare grachten en er komen haventjes en veel bruggen. Het merendeel van de huizen staat aan het water. De realisatie van De Laak 1 is afgerond, binnenkort start de verkoop van deelplan De Laak 2.

Centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid
Vathorst ligt aan de noordoostzijde van Amersfoort, net ten noorden van de A1 en ten westen van de A28. Via de directe aansluitingen op deze snelwegen bent u met de auto snel in andere delen van het land. Ook zijn er frequente bus- en spoorverbindingen. Vanaf NS-station Vathorst bent u binnen 7 minuten op Amersfoort Centraal, snel op weg naar Zwolle en binnen een half uur op Utrecht Centraal. Snelle fietsroutes verbinden Vathorst met het historische (winkel)hart van Amersfoort en de prachtige omgeving.

Voorzieningen
In de wijk Vathorst zijn al veel voorzieningen zoals peuterspeelzalen, crèches, basisscholen en voortgezet onderwijs, medische zorg, een winkelcentrum, horecagelegenheden, een bibliotheek, een theater en sportaccommodaties. Diverse sportclubs en buurtverenigingen zijn al heel actief. Cultuurhuis De Kamers vormt de culturele en gezellige huiskamer van Vathorst. U kunt er terecht voor leuke theatervoorstellingen, concerten, cursussen en nog veel meer.

Amersfoort
Amersfoort heeft een prachtige historische binnenstad. Het sfeervolle centrum wemelt van de winkels, er zijn tal van leuke cafés en terrasjes, mooie restaurants, pleinen en parken. Monumentale gebouwen langs fraaie singels en grachten, interessante musea, de befaamde Muurhuizen, de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren.

Inspirerende omgeving

Rondom Amersfoort liggen tal van schitterende natuur- en recreatiegebieden. Uw huis in Vathorst vormt straks de perfecte uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen, fiets- en vaartochten. Wordt het een dagje strand langs de Randmeren, een dagje Spakenburg of Harderwijk, wandelen in de bossen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, het water op van de Loosdrechtse Plassen, de Eem en de Randmeren of een sportieve tocht door de polders van Flevoland en Arkemheem? 


Meer informatie: www.delaaksingels.nl
» Lees meer

» Bekijk alle woningen van dit project

Deel deze woning
Share |